κείμενο αυτοδιάλυσης & κάλεσμα

Κλείνοντας το καλοκαίρι με απολογισμούς και ξεκινώντας τη φετινή χρονιά με νέες ιδέες και προτάσεις αποφασίσαμε αυτό που επεξεργαζόμασταν ήδη από καιρό: ήρθε η ώρα να κλείσουμε τον κύκλο της ΣγΚΦ.

Η συνέλευση σταδιακά έχασε τα χαρακτηριστικά που θέλαμε να έχει. Σταματώντας να είναι συνέλευση συνεργασίας σχημάτων έχασε τα ριζώματα στις σχολές ενώ παράλληλα συγκροτούμενη με βάση τη φοιτητική ταυτότητα είναι αδύνατον να αποτελέσει έδαφος συνάντησης με μη φοιτητές. Ταυτόχρονα οι καθημερινότητες μας άλλαξαν, πολλές αποφοίτησαν, και έχουν πλέον διαφορετικές ανάγκες και επιθυμίες. Συναντάμε λοιπόν όρια που δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε με το συγκεκριμένο μόρφωμα.

Από το σημείο που βρισκόμαστε και πατώντας στα θέλω μας και στις συντροφικές σχέσεις που αναπτύχθηκαν μεταξύ μας αποφασίσαμε ότι αυτό που θέλουμε να κάνουμε, είναι να βρεθούμε με τον υπόλοιπο κόσμο με τον οποίο έχουμε συναντηθεί σε αγώνες των τελευταίων χρόνων ή μοιραζόμαστε κοντινές αντιλήψεις για τον κοινωνικό ανταγωνισμό και να συζητήσουμε τη δημιουργία ενός καινούριου μορφώματος. Μιας συνέλευσης αγώνα αδιαμεσολάβητου χαρακτήρα που θα χωρά το σύνολο της καθημερινότητας όλων μας και θα αποτελεί για τον καθένα και την καθεμία ένα στήριγμα ενάντια στη συνθήκη της επισφάλειας, διερευνώντας συλλογικές απαντήσεις σε ζητήματα αναπαραγωγής, εργασίας, ή και πιο προσωπικά. Με δράση δημόσια, συλλογική και κινηματική που θα ξεκινά από τις δικές μας ανάγκες και επιθυμίες και θα στηρίζεται στις μεταξύ μας πραγματικές σχέσεις.

Για να μοιραστούμε τις καθημερινότητες μας και να χτίσουμε μαζί αυτό το καινούριο κάτι που θα χωράει τις ζωές μας, σας καλούμε σε κουβέντα τη

Δευτέρα 13.10 20:00 στο στέκι στο βιολογικό

Το μόνο που θα φέρουμε στην κουβέντα σαν ΣγΚΦ θα είναι οι προβληματισμοί και τα θέλω του καθένα και της καθεμιάς μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *